ONTWIKKELING

Mijn Visie

Op dit moment ontwerp ik, maar ik maak ook nog meubels en heb ik hele huizen verbouwd. Hieronder vindt u voorbeelden van wat ik allemaal heb gebouwd. In 2014/2015 heb ik in Arnhem een woning geheel zelf gebouwd/gerenoveerd van het bouwkundige tot aan de installatie techniek. Hierbij moet ik eerlijk toegeven dat mijn liefde ligt bij het ontwerpen en architectuur. Toch mag je je roots nooit vergeten. Ik heb veel praktijk ervaring met het bouwen van objecten en het begeleiden van de bouwplaats. Dit helpt mij ook zeker tijdens de ontwerp fase van toekomstige projecten.

Ontwikkeling

Een gebouw hangt samen van verschillende aspecten en partijen. De gehele ontwikkeling van het gebouw kunt u aan mij toevertrouwen. Mijn visie op het bouwen en het ontwikkel proces is dat we veel eerder samen moeten werken dan dat we op dit moment doen. Hierdoor is er tijd winst te behalen en kost ontwikkelen minder financiële middelen. Op deze manier kan ik de klant geheel ontzorgen.

Bouwen doe je samen

Contact met de makers! Ik kan wel een perfect ontwerp maken, alleen als het niet uitvoerbaar of kostbaar is gaat het niet werken. Met mijn manier van bouwen betrek ik de bouwer vanaf de eerste schets! Hierdoor word de maker een partner in het bouwproces en gebruik je elkaars kennis. Iedereen is meer betrokken bij het project en dat zult u zien aan het eind resultaat.